Термален бинокъл с далекомер Pulsar Merger LRF XP50, 17µm, 25mK, 640×480px, 50mm

10 вноски без лихва

Pulsar представя най-новият си термовизионен бинокъл Merger LRF XP50. Бърза бленда F50/1.0 германиев обектив […]

Цена 9470 лв.
Безплатна доставка
* При покупка в брой може да платите и с карта на ПОС терминал на куриера при получаване на пратката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълнете телефон и ние ще се свържем с Вас.

Ако искате да закупите на изплащане, натиснете една от следните опции:
Купи с DSK на 0%10 х 947.00 лв.
Купи с DSK24 х 489.31 лв.
Купи с UniCredit 24 х 470.47 лв.
Купи с TBI 24 х 472.42 лв.
Купи с Postbank 24 x 489.28 лв.
* След натискане на бутона за всяка банка, може да промените месеците и вноската, която предпочитате. Стоката се изпраща по куриер след одобрение.

Описание на Термален бинокъл с далекомер Pulsar Merger LRF XP50, 17µm, 25mK, 640×480px, 50mm

Pulsar представя най-новият си термовизионен бинокъл Merger LRF XP50.

Бърза бленда F50/1.0 германиев обектив
Характеристиките на оптиката за термично изображение имат решаващо влияние върху способността на термовизионната камера да улови дори най-ниските нива на радиация. Най-добрата ефективност на откриване се постига с бързия обектив на термовизионната камера Merger LRF (F50/1.0) в комбинация с високочувствителния термичен сензор. Merger LRF дава на потребителите най-доброто качество, най-детайлни и висококонтрастни, информативни изображения всеки път, дори по време на дъжд или мъгла, когато температурният контраст на наблюдаваната сцена е минимален.

Класически дизайн. Компактен размер
Термичният бинокъл Merger LRF е изграден с класическия дизайн на дневния бинокъл. С малък форм-фактор, този термовизионен бинокъл пасва удобно в ръката, но въпреки това предлага привлекателна външна естетика и образцова ергономичност. Шестте функционални бутона са разположени в зоната за комфортен достъп и най-използваните функции на цифровото устройство се активират с едно докосване.

Сензор за близост
За да ловувате на тъмно, трябва да сте прикрити, за да не предупредите животните за присъствието си. За да предотвратите светенето на задната светлина от вашия окуляр, превключете го в режим на готовност, като използвате функцията за изключване на дисплея. За да опрости тази задача, MERGER LRF е оборудван със сензор за близост, който действа като превключвател на дисплея, предотвратявайки излагането на фоново осветление на тъмно. Когато устройството се отдалечи от очите, сензорът за близост изключва и двата дисплея, а когато устройството се приближи, и двата дисплея се включват, осигурявайки отлично качество на изображението.

Сензорът помага за постигането на три основни цели:

– Подобрена ергономичност на използване
– Предотвратява излагането на фоново осветление
– Спестява енергия

Забележка! Ако е необходимо, сензорът може да бъде деактивиран в Главно меню > Общи настройки > Сензор за близост.

Прецизен лазерен далекомер
Разбирането на целевото разстояние е съществен фактор при вземането на правилните решения. Вграденият лазерен далекомер с обхват до 1 километър ви позволява да измервате разстояния в единични измервания и режими на непрекъснато сканиране с точност ± 1 метър за бърза и безгрешна оценка на ситуацията.

Термично изображение с висока разделителна способност с 640×480 пиксела @ < 25 mK NETD сензор
Сензор с висока чувствителност с < 25 mK NETD улавя минимални температурни разлики при наблюдение в условия на нисък температурен контраст, както и по време на дъжд или мъгла. Разделителната способност 640×480 пиксела осигурява надеждна идентификация на целта, висококачествена визуализация на важни анатомични характеристики на животното плюс малки детайли на околния пейзаж.

Удобно изживяване при гледане
Оптичният дизайн на бинокъла Merger LRF напълно отчита природата на човешкото зрение. Естествено е човек да получава визуална информация през два зрителни канала едновременно. Гледането с две очи е по-малко уморително от гледането с едно. Това означава по-добро откриване на малки или бледи обекти и по-добро представяне при нисък контраст в сравнение с подобни монокулярни термовизионни устройства със същото техническо ниво. Междузеничното разстояние при бинокъла Merger LRF се регулира от 56 до 71 mm в зависимост от индивидуалните характеристики на конкретен потребител.

Най-новите алгоритми за обработка на изображения
Термичният бинокъл Merger LRF е оборудван с усъвършенствани алгоритми за обработка на изображения, които показват тяхната ефективност при различни метеорологични условия и сцени на работа на устройството. С окулярите Merger LRF потребителят получава ново ниво на ясно и безшумно изображение с увеличени детайли на обекта и подобрен контраст.

Две независими батерии. До 10 часа непрекъсната работа
Merger LRF се захранва с две акумулаторни батерии: една вградена с капацитет 4 Ah, другата сменяема с капацитет 3,2 Ah. Едно зареждане гарантира до 10 часа живот на батерията. Релефът върху тялото на сменяемата батерия за точно определяне на правилната позиция дава възможност за бърза и уверена смяна на изтощена батерия с нова при пълна тъмнина чрез докосване.

Голям обхват на откриване
Мощен обектив за далечни разстояния, съчетан с 640×480@17µm високочувствителен термовизионен сензор осигурява изключителни възможности за откриване. Стандартен обект с височина 1,8 м може да бъде открит на разстояние до 1800м в пълна тъмнина.

2.5х-20x променливо увеличение
Цифровото увеличение, до 8x, осигурява подобрен фокус и по-добро общо разпознаване на обекти на значителни разстояния. Увеличението се променя или постепенно в стъпка 2x, или непрекъснато за наистина оптимално, персонализирано зрително поле за конкретна ситуация.

Висококачествен корпус от подсилена магнезиева сплав
Merger LRF е проектиран за постоянна, често тежка употреба. Корпусът от магнезиева сплав е лек и същевременно здрав. Корпусът надеждно защитава вътрешните компоненти на термовизионно устройство от удари, изпускане, влага, топлина или студ. В същото време металният корпус ефективно премахва топлината от електрониката и повишава последователността на работата на устройството по време на дългосрочно наблюдение.

Вграден фото и видеорекордер
Merger LRF има вграден видеорекордер. Вътрешната памет на Merger LRF може да съхранява часове видео и десетки хиляди снимки. Едно докосване на бутон е достатъчно, за да направите снимка на интересна сцена или да започнете да записвате видео. Кадрите се копират на твърд диск на компютър чрез USB-C порт. Собственикът на Merger LRF има безплатно 16 GB дисково пространство за съхранение на снимки и видеоклипове, заснети с устройството, в облачното хранилище на Pulsar. Просто инсталирайте мобилното приложение Stream Vision 2, влезте и свържете устройството със смартфон чрез WiFi.

Stream Vision 2. Wi-Fi интеграция с iOS и Android устройства
Вграденият WiFi свързва Merger LRF със смартфони с Android и iOS чрез мобилното приложение Stream Vision 2. Това отваря широка гама от опции, включително актуализации на софтуера на безжичното устройство, предаване на изображения в реално време от устройството към екрана на смартфона, публикуване в социални медии на фото и видео съдържание, заснето от устройството, или прехвърляне към месинджъри, дистанционно управление на цифрово устройство функции и достъп до последните новини от Pulsar. Освен това регистрираните потребители получават 16 GB облачно хранилище за снимки и видеоклипове, записани с устройството.

Подобрена Wi-Fi свързаност с поддръжка на вълнов диапазон 2,4 / 5 GHZ
В термовизионните камери Merger LRF стандартният честотен обхват на свързване на смартфон чрез 2,4 GHz WiFi канал е допълнен с ефективен обхват от 5 GHz. Връзката от 5 GHz предлага по-добра честотна лента, по-бърза скорост на трансфер на данни, устойчивост на шум и подобрена стабилност на връзката, което води до по-продуктивна и по-лесна работа на термовизионната камера със смартфон.

HD AMOLED дисплеи с висок контраст
Докато HD AMOLED дисплеите на Merger осигуряват ясно, богато контрастно, ярко оцветено зрително поле, AMOLED технологията осигурява безупречно, плавно изображение с висока разделителна способност и пестене на енергия.

Водоустойчив клас IPX7
Водоустойчив клас IPX7 за защита от обилен дъжд, сняг или други валежи. Устройството е проектирано да работи безупречно, дори след потапяне във вода до 1 метър за до 30 минути.

Широк диапазон от работни температури (-25 до +50°C)
Корпусът, захранването, оптиката и електрониката на Merger LRF са проектирани с оглед на приложения в широк диапазон от температури. Merger осигурява надеждна и ефективна работа при мразовит студ до -25°C.

Селекция от 8 цветови палитри
Изборът от 8 цветови палитри позволява на потребителя да наблюдава своето зрително поле по-ефективно, което му позволява да оптимизира устройството за специфични задачи, както и да реагира на променящите се условия на наблюдение. White Hot, Black Hot и Red Hot са оптимални за откриване на обекти, Rainbow и Ultramarine спомагат за увеличаване на шансовете за разпознаване и идентификация. Red Monochrome, Sepia и Violet са най-подходящи за продължително наблюдение през нощта.

Спецификации:

 • Увеличение: 2.5 – 20 (x8 zoom)
 • Сензор: 640×480 @ 17 µm (NETD <25 mK)
 • Честота, Hz: 50
 • Тип на дисплея: AMOLED HD
 • Резолюция на дисплея: 1024 × 768 пиксела
 • Ъгъл на полезрение ((HxV), градуса / м@100м): 12.4×9.3 / 21.8×16.3
 • Обхват на откриване: 1800 м
 • Оптично увеличение: 2.5 – 20
 • Нива на увеличение: x8
 • Обектив: 50mm/F1.0
 • Регулиране на междузеничното разстояние, мм: 56 – 71
 • Размери: 196x143x76
 • Запис на видео и снимки: Да
 • Формат на файловете: .mp4 / .jpg
 • Вградена памет: 16 GB
 • WiFi свързаност: Да (IEEE 802.11 b/g/n/ac (WPA)
 • Честота: 2.4 / 5 GHz
 • Приложение за смартфон: Stream Vision 2
 • Батерия: Двойна Li-Ion система: APS 3 (3.2 Ah) и вградена (4.0 Ah)
 • Живот на батерията с едно зареждане: до 10 часа
 • Възможност за работа с външна PowerBank батерия: Да (USB Type C)
 • Фокусно разстояние: 15 мм
 • Водоустойчивост: Да IPХ7
 • Далекомер: Да (до 1000 метра с точност ± 1 м)
 • Диапазон на работна температура: -25° – +50°
 • Корпус: Магнезиева сплав
 • Тегло: 800 гр.
Ревю на Термален бинокъл с далекомер Pulsar Merger LRF XP50, 17µm, 25mK, 640×480px, 50mm
Много добър.. Нашият екип препоръчва този модел.
★ ★ ★ ★ ★
4.9 / 5 звезди
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа в офис на Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Най-продавани

Термална камера HIKMICRO Lynx S LE15S, 12μm, 35mK, 256x192px, 15mm

Термална камера HIKMICRO Lynx S LE15S, 12μm, 35mK, 256x192px, 15mm

 • 10 вноски без лихва
 • Безплатна доставка
 • 1399 лв.
 • на изплащане 72.61 лв.
Термален монокуляр с далекомер HIKMICRO Condor LRF CH35L, 12μm, 20mK, 384x288px, 35mm

Термален монокуляр с далекомер HIKMICRO Condor LRF CH35L, 12μm, 20mK, 384x288px, 35mm

 • 10 вноски без лихва
 • Безплатна доставка
 • 4100 лв.
 • на изплащане 203.69 лв.
Термален прицел с далекомер HIKMICRO Panther 2.0 LRF PQ50L, 12µm, 20mK, 640x512px, 50mm

Термален прицел с далекомер HIKMICRO Panther 2.0 LRF PQ50L, 12µm, 20mK, 640x512px, 50mm

 • 10 вноски без лихва
 • Безплатна доставка
 • 7165 лв.
 • на изплащане 355.96 лв.
Термален прицел HIKMICRO Thunder Zoom 2.0 TQ60Z, 12μm, 20mK, 640x512px, 35-60mm

Термален прицел HIKMICRO Thunder Zoom 2.0 TQ60Z, 12μm, 20mK, 640x512px, 35-60mm

 • 10 вноски без лихва
 • Безплатна доставка
 • 8690 лв.
 • на изплащане 431.72 лв.
hikmicro
pulsar
burrel