Термален прицел Pulsar Talion XG35 с монтаж Weaver USQD

10 вноски без лихва

Характеристики: Увеличение: 2 – 16 (x8 zoom) Сензор: 640×480 @ 12 µm (NETD <40 […]

Цена 7470 лв.
Безплатна доставка
* При покупка в брой може да платите и с карта на ПОС терминал на куриера при получаване на пратката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълнете телефон и ние ще се свържем с Вас.

Ако искате да закупите на изплащане, натиснете една от следните опции:
Купи с DSK на 0%10 х 747.00 лв.
Купи с DSK24 х 385.97 лв.
Купи с UniCredit 24 х 371.11 лв.
Купи с TBI 24 х 372.65 лв.
Купи с Postbank 24 x 385.95 лв.
* След натискане на бутона за всяка банка, може да промените месеците и вноската, която предпочитате. Стоката се изпраща по куриер след одобрение.

Описание на Термален прицел Pulsar Talion XG35 с монтаж Weaver USQD

Характеристики:

 • Увеличение: 2 – 16 (x8 zoom)
 • Сензор: 640×480 @ 12 µm (NETD <40 mK)
 • Обектив, mm: F35 / 1.0
 • Дисплей: AMOLED 1024х768
 • Обхват на полезрение: 1750 m
 • Тегло, kg: 0.7 (без APS 5T батерия)
 • Размери: 330x57x67
 • Градус на полезрение (хоризонтално, вертикално): 12.5×9.4 / 21.9×16.5
 • WiFi и видеозапис: Да
 • Диапазон на работна температура: -25°±500°

Дълго време на работа с едно зареждане
Talion се захранва със сменяема акумулаторна батерия Pulsar APS 5T. Едно зареждане гарантира до 9 часа живот на батерията (серия Talion XQ), което покрива времето на активно използване на прибора за лов. Дизайнът на капака на батерията помага за точното определяне на правилната позиция и дава възможност за бърза смяна на изтощената батерия с нова, в пълна тъмнина, само с докосване.

Многоточков призмен монтаж за прецизно позициониране върху пушката
Монтажната призма с множество точки на завинтване, осигурява гъвкавост и удобство при инсталиране на оптически прицел Talion на различни видове пушки. По време на монтажа потребителят може да премести прицела по дължината на пушката до най-удобната позиция за гледане.

Всички контролни елементи в директен достъп
Всички контроли на прицела Talion са поставени на горния панел на окуляра, за да се опрости достъпът и за удобство както на дясната, така и на лявата ръка.

Механизъм за бързо изваждане на батерията
Уникалният дизайн на капака на батерията с ключалка за бързо изваждане гарантира бърза и безупречна смяна на батерията. Освобождаването на ключалката отваря и повдига капака на батерията в горната част на корпуса на прицела за бърз достъп до акумулаторната батерия.

По-чувствителен от всякога: 3 нива на усилване на чувствителността
Изборът на нивото на усилване на сигнала, комбиниран с нови алгоритми за филтриране с фини настройки на яркостта и контраста, предлага на ловеца големи възможности за откриване на дивеч на далечни разстояния при различни метеорологични и температурни условия. Настройката за усилване помага да се определят характеристиките на трофея на животното и осигурява ясно изобразяване на обекти и фон в зрителното поле.

Лек и здрав корпус от магнезиева сплав
Корпусът на Talion е изработен от магнезиева сплав, за да осигури голяма структурна здравина и да запази лекото тегло. Здравият и лек метален корпус служи и като радиатор, извличайки топлината, генерирана от вътрешната електроника, като по този начин прави термичното изображение по-чувствително.

Фото и видеозаснемане
Запазете най-добрите моменти от наблюдение и ги споделете с вашите приятели и колеги по лов. Едно докосване на бутон е достатъчно, за да заснемете интересен момент или да започнете да записвате видео. 16 GB вътрешна памет позволява запис на много часове видео и десетки хиляди снимки.

Водоустойчив IPX7 корпус
Със степен на водоустойчивост IPX7, прицелите Talion работят в условия на висока влажност и силен дъжд и могат да издържат на половинчасово потапяне под вода на дълбочина до 1 метър.

Висококалибрена устойчивост на откат: 12 калибър, 9.3×64, .375H&H
Термалните прицели Talion са с висока удароустойчивост и могат да се използват с нарезни ловни оръжия с калибри 9.3×64, .30-06, .300, .375H&H и др., както и с гладкоцевни и пневматични оръжия.

Wi-Fi интеграция с iOS и Android устройства. Приложение Stream Vision 2
Вграденият Wi-Fi модул ще свързва устройството със смартфони, базирани на Android и iOS чрез мобилното приложение Stream Vision 2. Тази комбинация предоставя страхотни възможности, като безжично обновяване на софтуера на устройството, предаване на изображения към екрана на мобилно устройство в реално време, дистанционно управление на цифрови функции и много други. На регистрираните в приложението потребители се предоставя облачно място за съхранение на снимки и видеоклипове, заснети с цифрово или термовизионно устройство.

5 профила за стрелба / 50 дистанции за нулиране
Настройките за нулиране се записват в профил за стрелба. Паметта на Talion съдържа до пет профила за стрелба за няколко вида оръжия или патрони. Всеки профил може да поддържа до десет разстояния за нулиране.

Селекция от 10 форми на кръста в 9 цветови режима
Мерната мрежа се показва електронно в същата равнина като целта. Паметта на Talion съдържа десет конфигурации и функции на прицел (тип директен изстрел, балистична, мащабируема и обикновена), всички налични в девет цветови опции.

Прецизно насочване в режим “картина в картина”
Функцията „Картина в картината“ позволява на стрелеца да покаже високопрецизна рамка за нулиране. Заемайки само 10% от общата площ на дисплея, рамката показва увеличено изображение на целта и мерната мрежа и позволява на потребителя да види отблизо изображението в зоната на прицелване и да има визуален контрол върху цялото зрително поле едновременно.

Променливи цветови палитри
Изборът от 8 цветови палитри позволява на потребителя да наблюдава своето зрително поле по-ефективно, което му позволява да оптимизира устройството за конкретни задачи и да реагира на променящите се условия на наблюдение. White Hot, Black Hot и Red Hot са оптимални за откриване на обекти, а Rainbow и Ultramarine спомагат за увеличаване на шансовете за разпознаване и идентификация. Червено монохромно, сепия и виолетово са най-подходящи за наблюдение на дълги разстояния през нощта.

Монтаж
Термален прицел Talion XG35 USQD mount е оборудван с USQD монтаж. Бързо освобождаваща се стойка за монтиране на оптични прицели Pulsar към ловни оръжия, които са оборудвани с релси тип Weaver/Picatinny. Монтажът е с надеждна система за заключване на флагче с блок срещу случайно отваряне. Заключващите механизми на Weaver SQD са закрепени със заключващи винтове, така че стойката на пушката да издържи на интензивна работа – многократни цикли на сваляне и поставяне, вибрации и ударно натоварване по време на стрелба, натрупаният ефект от голям брой изстрели – включително пълна повторяемост на монтирането на прицела с монтирането на пушката на релсата, поддържащо точката на попадение (регулиране) и точността на стрелба.

Ревю на Термален прицел Pulsar Talion XG35 с монтаж Weaver USQD
Много добър.. Нашият екип препоръчва този модел.
★ ★ ★ ★ ★
4.9 / 5 звезди
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа в офис на Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Най-продавани

Термален прицел с далекомер HIKMICRO Panther 2.0 LRF PQ50L, 12µm, 20mK, 640x512px, 50mm

Термален прицел с далекомер HIKMICRO Panther 2.0 LRF PQ50L, 12µm, 20mK, 640x512px, 50mm

 • 10 вноски без лихва
 • Безплатна доставка
 • 7165 лв.
 • на изплащане 355.96 лв.
Термален прицел с далекомер Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO

Термален прицел с далекомер Pulsar Thermion 2 LRF XP50 PRO

 • 10 вноски без лихва
 • Безплатна доставка
 • 9990 лв.
 • на изплащане 496.30 лв.
Термален и цифров бинокъл с далекомер HIKMICRO Habrok LRF HH35L 850nm, 12μm, 20mK, 384x288px, 35mm

Термален и цифров бинокъл с далекомер HIKMICRO Habrok LRF HH35L 850nm, 12μm, 20mK, 384x288px, 35mm

 • 10 вноски без лихва
 • Безплатна доставка
 • 5265 лв.
 • на изплащане 261.57 лв.
Цифров прицел HIKMICRO Alpex 4K A50E 3,5×28

Цифров прицел HIKMICRO Alpex 4K A50E 3,5×28

 • 10 вноски без лихва
 • Безплатна доставка
 • 1720 лв.
 • на изплащане 89.27 лв.
hikmicro
pulsar
burrel