Термална насадка Pulsar Krypton 2 FXQ35

10 вноски без лихва

Компактен и добре балансиран дизайн При лов, всеки допълнителен грам оборудване има значение. Krypton […]

Цена 5020 лв.
Безплатна доставка
* При покупка в брой може да платите и с карта на ПОС терминал на куриера при получаване на пратката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълнете телефон и ние ще се свържем с Вас.

Ако искате да закупите на изплащане, натиснете една от следните опции:
Купи с DSK на 0%10 х 502.00 лв.
Купи с DSK24 х 259.38 лв.
Купи с UniCredit 24 х 249.39 лв.
Купи с TBI 24 х 250.43 лв.
Купи с Postbank 24 x 259.37 лв.
* След натискане на бутона за всяка банка, може да промените месеците и вноската, която предпочитате. Стоката се изпраща по куриер след одобрение.

Описание на Термална насадка Pulsar Krypton 2 FXQ35

Компактен и добре балансиран дизайн
При лов, всеки допълнителен грам оборудване има значение. Krypton 2 е лесен и удобен за използване. Със своята къса дължина, олекотен дизайн и равномерно разпределение на тежестта, насадката оказва минимално въздействие върху баланса на комплекса “оръжие-оптика”, когато е монтирана на обектива на оптическия прицел, докато контролите на насадката са лесно достъпни.

Здрав корпус от магнезиева сплав
Здравият, лек корпус от магнезиева сплав има висока структурна здравина, предпазва Krypton 2 от ударни и вибрационни натоварвания, устойчив е на външни механични, температурни и климатични въздействия. Корпусът от магнезиева сплав ефективно премахва и разсейва топлината от електронните компоненти на термовизионната камера, повишавайки стабилността на работа на устройството.

Върховна енергийна ефективност. До 11 часа работа с едно зареждане на батерията
Бързо сменяема акумулаторна литиево-йонна батерия IPS7 осигурява достатъчно мощност за до 11 часа работа без прекъсване. С един пакет батерии уредът може да работи цяла нощ, без да е необходимо да се сменя. Бързото освобождаване и безжичен дизайн, дълго време на работа са основните акценти на тази захранваща система.

Бърза трансформация от насадка към 3x термален монокуляр
Няколко секунди и новият компактен монокъл Pulsar 3x20B са всичко, което е необходимо, за да превърнете Krypton 2 в 3x устройство за термично изображение. Байонетната връзка гарантира, че Krypton 2 се трансформира бързо и лесно от насадка в термовизионен монокуляр и обратно в полеви условия.

Висока чувствителност на термичния сензор
Сензорът за термично изображение 384×288 пиксела @ 17 с NETD <25mK гарантира перфектно разпознаване на детайлите дори при най-трудните метеорологични условия, когато топлинният контраст е нисък. Най-малките температурни разлики ще бъдат ясно видими по време на валежи, мъгла или студени сутрини в най-трудните условия за термично изображение.

Ергономично Bluetooth дистанционно управление
Безжичното Bluetooth дистанционно управление Pulsar BT напълно дублира обикновените бутони. Дистанционното управление се характеризира с отлична ергономичност − бутоните активират най-търсените функции, докато параметрите на устройството за фина настройка и навигация в менюто се осигуряват чрез завъртане или натискане на енкодера. Дизайнът, размерът и позиционирането на бутоните и енкодера са персонализирани за използване както с голи ръце, така и с ръце в ръкавици. Необходими са минимални движения, за да може ловецът да контролира насадката и да поддържа максимална концентрация върху процеса на лов с дистанционното управление, поставено във всяка удобна позиция на предната част или приклада на пушката.

Адаптивен потребителски интерфейс
Нова функция за термалните насадки Pulsar е адаптирането на графичния потребителски интерфейс. Позициите на менюто на устройството и лентата на състоянието се мащабират от потребителя до удобен изглед при промяна на увеличението на дневния прицел, за да видите текущата информация за състоянието на прикачването и да работите с менюто в значителен диапазон от увеличения.

Full-HD многоцветен AMOLED дисплей
Новият FHD пълноцветен AMOLED дисплей се характеризира с висок контраст, широк динамичен диапазон и икономия на енергия. Бързото време за реакция осигурява ясно и гладко изображение при наблюдение в движение или при условия на замръзване.

Бързо освобождаващи се PSP-B байонетни адаптери с прецизен механизъм за позициониране на екрана
Термалната насадка се монтира на адаптера с помощта на четириточков байонет. Байонетният съединител е много надежден и се закрепва бързо и лесно. Насадката се отстранява от един адаптер и се монтира на друг без нужда от специални инструменти, което ви позволява бързо и лесно да превърнете различни дневни оптики в арсенала на ловеца в оптика за термично изображение. Прецизният механизъм за позициониране на екрана позволява идеалното подравняване на термалното или нощното изображение в зрителното поле на оптиката за дневна светлина за максимален комфорт при гледане.

.375 H&H
Насадките Krypton 2 се характеризират с висока удароустойчивост, позволяваща използване с голямокалибрени ловни пушки като 9.3х64, .30-06, .300, .375. и др., както и гладкоцевни и еърсофт оръжия.

Стабилност на точката на удар
Krypton 2 позволява на стрелците да се съсредоточат върху бързо намиране на целта и поставяне на изстрела в среда с ниска осветеност без стресиращи, сложни настройки, като използват последователно оформление на оптични и електронни компоненти, предназначени да осигурят прецизно подравняване на прицела и ултра-лесна настройка. Дизайнът на насадката осигурява стабилност на точката на удар при повторно фокусиране на насадката на различни разстояния.

3 нива на усилване на чувствителността
Изборът на нивото на усилване на сигнала, съчетан с нови алгоритми за филтриране с фини настройки на яркостта и контраста, предлага на ловеца големи възможности за наблюдение на дълги разстояния при различни метеорологични и температурни условия. Настройката за усилване помага да се определят характеристиките на трофея на животното и гарантира ясно изобразяване на обекти и фон в зрителното поле.

Германиеви лещи с бърза апертура
Германиевите лещи F35/1.0 се характеризират с високо инфрачервено предаване в LWIR диапазона. Благодарение на високата прецизност на производството на оптичните елементи на обектива, изображението, генерирано от сензорите на термалните насадки Krypton 2, се отличава със своята яснота и детайлност.

Монтира се на Weaver релса
Използвайте адаптера PSP-V, за да монтирате Krypton на Weaver релса пред дневния прицел. За по-добро сдвояване с оптични прицели, адаптерът осигурява две позиции на височина на закрепване в зависимост от размера на обектива на прицела и височината на монтаж. PSP-V е адаптер за бързо освобождаване – приставката с адаптера се монтира незабавно на релсата и се отстранява от нея благодарение на едноточковия заключващ лост. Адаптерът е допълнен със силиконов капак за защита на обектива на прицела от околната светлина.

Вграден фото и видеорекордер
Krypton 2 има вграден видеорекордер. Вътрешната памет на Krypton 2 може да съхранява часове видео и десетки хиляди снимки. Едно докосване на бутон е достатъчно, за да направите снимка на интересна сцена или да започнете да записвате видео.

Поддръжка на двоен Wi-Fi вълнов диапазон 2,4 / 5 GHz
В термалните насадки Krypton 2 стандартният честотен диапазон на свързване на смартфон чрез 2,4 GHz Wi-Fi канал е допълнен с ефективен диапазон от 5 GHz. Връзката от 5 GHz предлага по-добра честотна лента, по-бърза скорост на трансфер на данни, устойчивост на шум и подобрена стабилност на връзката, което води до по-продуктивна и по-лесна работа на термовизионната камера със смартфон.

Селекция от 8 цветови палитри
Изборът от 8 цветови палитри позволява на потребителя да наблюдава своето зрително поле по-ефективно, което му позволява да оптимизира устройството за специфични задачи, както и да реагира на променящите се условия на наблюдение. White Hot, Black Hot и Red Hot са оптимални за откриване на обекти, Rainbow и Ultramarine спомагат за увеличаване на шансовете за разпознаване и идентификация. Red Monochrome, Sepia и Violet са най-подходящи за продължително наблюдение през нощта.

Stream Vision 2. Wi-Fi интеграция с iOS и Android устройства
Вграденият Wi-Fi свързва Krypton 2 със смартфони с Android и iOS чрез мобилното приложение Stream Vision 2. Това отваря широка гама от опции, включително актуализации на софтуера на безжичното устройство, предаване на изображения в реално време от устройството към екрана на смартфона, публикуване в социални медии на фото и видео съдържание, заснето от устройството, или прехвърляне към месинджъри, дистанционно управление на цифрово устройство, функции и достъп до последните новини от Pulsar. Освен това регистрираните потребители получават 16 GB облачно хранилище за снимки и видеоклипове, записани с устройството.

IPX7 водоустойчив при потапяне
Водоустойчив клас IPX7 за защита от обилен дъжд, сняг или други валежи. Устройството е проектирано да работи безупречно, дори след потапяне във вода до 1 метър за до 30 минути.

Работа при екстремни температури -25 до +50°C
Корпусът, захранването, оптиката и електрониката на Krypton 2 са проектирани с оглед на приложения в широк диапазон от температури. Krypton осигурява надеждна и ефективна работа при мразовит студ до -25°C.

 

Характеристики:

 • Сензор: 384×288 pix. @ 17 µm (NETD <25 mK)
 • Резолюция дисплей: 1920×1080
 • Обектив, mm: F35 / 1.0
 • Честота на опресняване: 50Hz
 • Обхват на откриване: 1300 m
 • Тегло,кг: 0.3 (без батерия) / 0.44 (с IPS7 батерия)
 • Размери (mm): 116x73x83
 • Зрително поле(HxV), degrees / m @ 100 m: 10.7х8 / 18.7×14
 • Диапазон на работна температура: -25…+50
Ревю на Термална насадка Pulsar Krypton 2 FXQ35
Много добър.. Нашият екип Ви препоръчва този модел.
★ ★ ★ ★ ★
4.9 / 5 звезди
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа в офис на Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Свързани продукти

Термална насадка Pulsar Krypton 2 XQ35 с монокуляр

Термална насадка Pulsar Krypton 2 XQ35 с монокуляр

 • 10 вноски без лихва
 • Безплатна доставка
 • 5220 лв.
 • на изплащане 259.33 лв.
Термална насадка Pulsar Krypton 2 XG50 с монокуляр

Термална насадка Pulsar Krypton 2 XG50 с монокуляр

 • 10 вноски без лихва
 • Безплатна доставка
 • 6240 лв.
 • на изплащане 310.00 лв.
Адаптор Pulsar PSP-B

Адаптор Pulsar PSP-B

 • Безплатна доставка
 • 240 лв.
 • на изплащане 12.46 лв.
Термална насадка Pulsar Krypton 2 FXG50

Термална насадка Pulsar Krypton 2 FXG50

 • 10 вноски без лихва
 • Безплатна доставка
 • 6040 лв.
 • на изплащане 300.07 лв.

Най-продавани

Термален монокуляр с далекомер HIKMICRO Condor LRF CH35L, 12μm, 20mK, 384x288px, 35mm

Термален монокуляр с далекомер HIKMICRO Condor LRF CH35L, 12μm, 20mK, 384x288px, 35mm

 • 10 вноски без лихва
 • Безплатна доставка
 • 4100 лв.
 • на изплащане 203.69 лв.
Термален прицел Pulsar Talion XG35 с монтаж Weaver LQD

Термален прицел Pulsar Talion XG35 с монтаж Weaver LQD

 • 10 вноски без лихва
 • Безплатна доставка
 • 7450 лв.
 • на изплащане 370.12 лв.
Цифров прицел HIKMICRO Alpex 4K A50E 3,5×28

Цифров прицел HIKMICRO Alpex 4K A50E 3,5×28

 • 10 вноски без лихва
 • Безплатна доставка
 • 1720 лв.
 • на изплащане 89.27 лв.
Термален прицел с далекомер HIKMICRO Panther 2.0 LRF PH35L, 12μm, 20mК, 384×288px, 35mm

Термален прицел с далекомер HIKMICRO Panther 2.0 LRF PH35L, 12μm, 20mК, 384×288px, 35mm

 • 10 вноски без лихва
 • Безплатна доставка
 • 5199 лв.
 • на изплащане 258.29 лв.
hikmicro
pulsar
burrel