Условия


Моля внимателно прочетете нашите Условия, преди да използвате сайта. Използвайки сайта се счита, че приемате и сте съгласни с посочените Условия.

Как се доставят поръчките ?

nightvision.bg доставя стоките, поръчани от Вас с куриерска фирма Еконт или Спиди. Поръчката Ви може да бъде доставена до всяка точка в България до поискване в офис на куриера.

Каква е цената на доставката ?

Заплащате само стойността на поръчката. Доставката до офис на Еконт или Спиди е безплатна за продукти с редовна цена над 150 лв. и тегло под 20 кг., а за промоционални продукти и ако предпочитате доставка до точен адрес, таксата за доставка е споделена (начисляваме Ви доставка в зависимост от вида на стоката, а ние заплащаме разликата над тази сума към куриерската фирма или си поделяме разходите поравно). За финални разпродажби, изплащане без оскъпяване или много тежки продукти, доставката е за Ваша сметка, като ще предложим най-изгодния транспорт за Вас или Вие ще изберете куриер. След като обработим поръчката Ви ще се свържем с Вас за всички подробности около доставката.

Какъв е срокът за обработка и доставка ?

Поръчките, направени до 14:00 часа се обработват на същия ден като най-често пристигат до Вас на следващия ден или в рамките на два работни дни. В събота доставки се извършват до 13:00 часа в офис на куриерската фирма. Поръчките, направени след 14:00 часа се обработват на следващия работен ден. Всички поръчки направени събота и неделя се обработват в понеделник. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

Какво ще получите ?

Магазин nightvision.bg предлага само маркови стоки внесени директно от заводите производители. Дългогодишният опит ни накара да потърсим най-доброто за своите клиенти, затова създадохме този онлайн магазин. Стремим се продуктите, които получавате да отговарят на очакванията Ви.

Преглед на стоката. Рекламации.

При получаването на стоката потребителят е длъжен да я прегледа и в случай, че констатира явни недостатъци, разлики, или липсата на някой от придружаващите я аксесоари уговорени при поръчката, незабавно да информира служител на куриерската фирма извършващо доставката за да бъде съставен протокол. Ако потребителят не направи това, вещта се смята за одобрена, като той губи правото по – късно да претендира, че стоката му е доставена с явни недостатъци, проблем с работата или липсата на някой от придружаващите я аксесоари и/или, на който и да е от изискваните от българското законодателство документи. Рекламации на поръчка чрез онлайн магазина стоки се извършват в съответствие с чл.55 от правилата на ЗЗП. За по-подробна информация, моля прочетете общите условия по-долу.

Платформа за решаване на потребителски спорове на Европейската комисия

Вижте тук: http://ec.europa.eu/consumers/odr

Други

NightVision.bg не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато ползвателят е посочил неверни непълни и/или неточни лични данни, включително когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес.

Ще се радваме да бъдете наши клиенти!

Общи условия за ползване на услугите на NightVision.bg

Настоящите Общи условия уреждат взаимоотношенията между „ДЕТЕКТИНГ“ ЕООД (nightvision.bg) и Потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн www.nightvision.bg и поддомейните му и използващи информационните и търговски услуги, предлагани от nightvision.bg услуги на сайта. При разглеждане или изпратена поръчка през nightvision.bg, потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

„ДЕТЕКТИНГ“ ЕООД е дружество, регистрирано в Република България, със седалище и адрес на управление: гр. Варна, ул. „Екзарх Йосиф” 1; вписано в Агенция по вписванията с ЕИК 203151881, телефон за контакт: 0892286666 / email: sales@detecting.bg

 1. Условия за използване на сайта на nightvision.bg
  С разглеждане на сайта nightvision.bg или изпратена поръчка, потребителят потвърждава и декларира съгласието си със следното:
  • Информационните услуги на сайта се предоставят „във вида, в който са публикувани“.
  • nightvision.bg не носи отговорност за точността на публикуваната информация.
  • nightvision.bg не носи отговорност и не се ангажира със срокове за доставяне на информация относно завършени поръчки на потребителя, статусът на негови или на други потребители запитвания, въпроси и коментари за продукти, наличност на продукти, както и за претърпени вреди и /или пропуснати ползи и други загуби от какъвто и да било вид и размер, настъпили след, в резултат на или поради използване / невъзможност за използване (поради технически проблеми, профилактика, решения на администратора и др.) на сайта nightvision.bg.
  • nightvision.bg не носи отговорност в случай, че при използване на сайта или материали от него за потебителя възникнат вреди, за които е необходим ремонт или поправка на оборудване или загуба на информация, като всички разходи, свързани с отстраняването на такива вреди са за сметка на потребителя.
  • Оn-line системата за поръчки през сайта не отразява наличността на артикулите към актуалния момент на проверката, като предвид динамиката в стокоооборота е възможно определени артикули и аксесоари към тях, публикувани и фигуриращи на Сайта към момента на проверката, да бъдат изчерпани при поръчката и да не могат да бъдат поръчани и доставени чрез on-line магазина. При всички случаи, nightvision.bg потвърждава в разговор с потребителя възможността / невъзможността за доставка на поръчаната през on-line системата стока.
  • Възможно е параметрите (срок/начин на доставка и др. подобни) на направена поръчка чрез on-line системата да бъдат променени, като nightvision.bg се задължава да съобщи на потребителя за направените промени на предоставения от него е-мейл и/ или телефон за контакти и/или по друг подходящ начин, в срок най-късно до момента на изпращането на потребителя на съобщението за доставка на потвърдената поръчка до адреса на потребителя.
  • За да използва услугите на сайта, Потребителят следва да получи достъп до интернет пряко или чрез други устройства, които имат достъп до Web базирано съдържание, като си осигури цялото необходимо за достъп до интернет оборудване, включително компютър, модем или другo средствo за достъп до интернет мрежата. nightvision.bg не носи отговорност за каквито и да било смущения или технически проблеми, осуетяващи използването на сайта, вследствие на качеството на експлоатираното компютърно оборудване от потребителя.
  • При поръчка на сайта, потребителят предоставя вярна, точна, актуална и пълна информация, необходима за осъществяване на продажбата, чрез попълване на всички задължителни полета на формата за поръчка.
  • nightvision.bg не носи отговорност за невярно и/или неточно изпълнена поръчка, в случай, че потребителят предостави невярна, неточна, неактуална или непълна информация.
  • Да получава информация чрез предоставените начини за контакт за продукти и услуги на nightvision.bg, като в случай, че не желае да получава такава информация, потребителят следва изрично да откаже получаването на същата чрез данните за запитване и контакт, посочени на сайта.
 2. Защита на личните данни.
  • nightvision.bg не изисква регистрация за разглеждане и изпращане на поръчки.
  • „ДЕТЕКТИНГ” ЕООД, ЕИК 203151881, в качеството си на Администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри” с идентификационен No 1409874, получава лични данни от лицата, за които те се отнасят.
  • „ДЕТЕКТИНГ” ЕООД е Администратор на лични данни, установен на територията на Република България и обработва законосъобразно и добросъвестно лични данни във връзка с целите на своята дейност – търговия на стоки на едро и дребно и не ги обработва допълнително по начин, несъвместим с тези цели.
  • Получателите или категориите получатели, на които личните данни могат да бъдат разкрити са физическите лица, за които се отнасят данните или други лица, ако това е предвидено в нормативен акт. Предоставените от потребителя лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели.
  • С предоставянето на личните си данни, потребителят автоматично дава изричното си съгласие те да бъдат обработвани.
  • Всяко физическо лице има право на достъп с писмено заявление до отнасящи се за него лични данни, както и право по всяко време да поиска от „ДЕТЕКТИНГ” ЕООД да заличи, коригира или блокира негови лични данни, обработването на които не отговаря на изискванията на ЗЗЛД.
  • Потребителят се съгласява декларираните от него лични данни да бъдат предоставяни от detecting.bg на „Уникредит Кънсюмър Файненсинг” АД и TBI Bank в случай че избере начин на плащане „Поръчай продукта на изплащане”.

Политика за поверителност
2.1. Каква информация събираме?
Ние събираме информация от Вас, когато направите поръчка или запитване. Всички задължителни полета за данни трябва да бъдат попълнени. Когато поръчвате на нашия сайт, може да Ви бъде поискано да въведете следните данни: име, фамилия, е-мейл адрес, пощенски адрес и телефонен номер.
2.2. За какво използваме информацията Ви?
Всяка информация, която събираме от Вас, може да бъде използвана за следните цели:
• За обработка и изпращане на поръчката или запитването Ви.
• За нуждите на счетоводството ни.
2.3. Използваме ли „бисквитки“?
Да. „Бисквитките“ са малки файлове, които сайтът или неговият доставчик на услуги прехвърлят на твърдия диск на Вашите компютри през Вашия уеб браузър (ако разрешите), който позволява на сайтовете или доставчиците на услуги да разпознават Вашия браузър и да прихващат и помнят определена информация.
2.4. Разкриваме ли информация на външни лица?
Ние не продаваме, не търгуваме или по какъвто и да е друг начин прехвърляме на външни лица Вашата лична информация. Може да се наложи да предоставим Вашата информация, когато смятаме, че това е необходимо за спазване на закона, на правилата на сайта ни или за защита на правата, собствеността или безопасността както на нас, така и на други лица.
2.5. Съответствие с регламент (ЕС) 2016/679 (GDPR)
Съгласно изискванията на Общия регламент за защита на данните (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета на Европа от 27 април 2016 г., с който се отменя Директива 95/46 / ЕО на ЕС за защита на данните, от ДЕТЕКТИНГ ЕООД се вземат всички възможни технически и организационни мерки признати от приложимото право в областта на защита на данните, за да защитим всички данни, които можем да съхраняваме, да оперираме или обработваме за нашите клиенти.
Фирма „ДЕТЕКТИНГ“ ЕООД събира следните лични данни: име, фамилия, град по местоживеене и личен телефонен номер за нуждите на оформяне на поръчката, както и за нуждите на счетоводната отчетност на предприятието на основание чл. 6, ал. 1 от Закона за счетоводството, свързан с минималната информация, която се изисква при издаването на първичен счетоводен документ, адресиран до външен получател. На основание чл. 12, ал. 1, т. 2 от Закона за счетоводството „Детектинг“ ЕООД съхранява горепосочените данни на хартиен носител за срок от 10 години, считано от 01.01 на отчетния период, следващ отчетния период, за който се отнасят.
2.6. Вашето съгласие
Използвайки нашия сайт, Вие се съгласявате с нашата декларация за поверителност.
2.7. Промени в декларацията за поверителност
Ако решим да променим правилата ни за поверителност, ще публикуваме промените на тази уеб страница.
2.8. Контакт с нас
Ако имате въпроси относно тази декларация за поверителност, можете да се свържете с нас, като използвате следните данни:
ДЕТЕКТИНГ ЕООД, 9000 Варна, ул.Екзарх Йосиф 1, България
Телефон: 0892286666
Е-мейл: sales@detecting.bg

 1. Авторски права и ограничения свързани с тях.
  Потребителите могат да използват всички услуги, предлагани на сайта за лични нужди, с нестопанска цел и при условие, че не се нарушават авторските права на nightvision.bg или на трети лица свързани пряко или косвено с материалите на сайта. Забранява се изрично материалите, публикувани на този сайт да да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани, с каквато и да било цел от потребителите.
  nightvision.bg си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и друга информация, публикувана на сайта, на трети лица при допълнително сключен договор в писмена форма, уреждащ правоотношенията, между nightvision.bg и лицето публикуващо информацията.
  При поръчка на стока, представляваща обект на авторски и/или патентни права, nightvision.bg не предоставя никакви допълнителни права за ползване и разпространение, освен изрично упоменатите права и/или лицензии от производителя/дистрибутора на стоката.
  Всички предоставени от nightvision.bg стоки и услуги, които се ползват със защита съгласно Закона за защита на авторското право и сродните му права, се предоставят на потребителите в оригиналният си вид, опаковка и носител без каквото и да било въздействие от страна на nightvision.bg и съгласно лицензите и правата за разпространение, предоставени от производителите и/или дистрибуторите им за Република България.
  Линковете на сайта към други сайтове, собственост на трети лица, са публикувани за удобство на потребителите. При употреба на такава препратка потребителите не използват услуга, предоставена от nightvision.bg и по отношение на използването на препратката извън сайта настоящите Общи условия не се прилагат.
  nightvision.bg не носи отговорност по отношение на информацията и/или съдържанието на други сайтове, собственост на трети лица, като не налага и не препоръчва използването на тези сайтове или информацията публикувана в тях. Евентуалните рискове, свързани с използването на такива сайтове, се носят от потребителите.
 2. Представяни стоки и услуги на сайта.
  Информацията за стоките в сайта е разпределена по видове групи и подгрупи;
  В страницата (линка) към всеки артикул, посочен в сайта е предоставена информация относно цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация, целяща подпомагането на извършването на информиран избор от потребителите при поръчката на продукта. nightvision.bg не носи отговорност за неточности в описанието на стоката, които не се отнасят към основните и характеристики на стоката и не претендира за изчерпателност на предоставената информация.
  nightvision.bg си запазва правото да публикува имена, модели и друга информация за стоки на английски или друг език, когато:
  а) Съществува опасност с преводът и да се изгуби ценна информация относно характеристиките на стоката;
  б) Няма общоприета еднозначна терминология на Български език;
  в) Самата стока е носител на информация на Английски или друг език, например, софтуер, музика и филми на английски или друг език;

Всички, посочени на сайта цени, са в Български лева и с включен ДДС. В случай, че стоката има няколко модификации, на страницата ни могат да бъдат открити цените за всяка от модификациите в съответната група или под група. nightvision.bg има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти, услуги, цени и други характеристики на стоките и потребителите се считат информирани за посочените промени от датата на публикуването им. Информацията за част от публикуваните продукти е възможно да не е актуализирана, но във всички случаи потребителите ще бъдат уведомени в случай на извършена поръчка на сайта преди доставката им за неактуализирана информация на сайта, свързана с поръчаните продукти. Част от информацията публикувана в сайта е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента.

 1. Поръчка на стока и/или услуга от сайта nightvision.bg
  Потребителят има право да поръчва всички стоки и услуги, посочени в сайта на nightvision.bg. При извършване на поръчката потребителят има право да избере вида, марката и модела на стоките и количеството им, условията за плащане, начина и сроковете за доставка, според предложените на сайта възможности.
  По всяко време преди окончателното потвърждение на направената поръчка, потребителят има право да извършва промени в избраните от него стоки и услуги в пазарската кошница.
  При извършване на поръчка на сайта потребителят влиза в договорни отношения с „ДЕТЕКТИНГ“ ЕООД за поръчка на избрания артикул, регламентирани с настоящите Общи условия, като направената поръчка се счита за утвърдена след получаване на потвърждение или обаждане от страна на nightvision.bg, съдържащо всички гореизброени параметри и съгласно инструкциите, посочени в сайта;
  nightvision.bg има право да променя цените, посочени в сайта по свое усмотрение, по всяко време и без да е длъжен да уведомява предварително потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била посочена на сайта по време на извършване на поръчката, независимо дали е по-ниска или по-висока от актуализираната цена. При допуснати технически грешки в публикуваната информация на сайта, в резултат на което поръчката не може да бъде изпълнена, nightvision.bg има правото да откаже изпълнението на поръчката като не дължи друго обещетение на потребителя, освен възстановяване на сумите, заплатени и/или депозирани от потребителя за отменената поръчка, ако има такива.

Условия за Онлайн поръчка на изплащане през nightvision.bg:
– Всеки потребител, който желае да поръча чрез онлайн магазина стока/и на изплащане, следва да кандидатства пред финансова институция за получаване на кредит.
– Право да кандидатства за отпускане на кредит има само потребител, чиято конкретна онлайн поръчка е с обща онлайн цена (без цената на доставка), равна или по – голяма от 150 (сто и петдесет) лева, независимо от броя и единичната онлайн продажна цена на стоките включени в поръчката.
– Кандидатстването се извършва: само онлайн, само чрез сайта nightvision.bg, посредством кликване върху бутона „Поръчай продукта на изплащане“, след което се следва предвидената процедура.
– Условията, на които потребителят следва да отговаря, за да му бъде отпуснат кредит се определят едностранно от финансовата институция, съобразно кредитната й политика. “ДЕТЕКТИНГ” ЕООД не участва по какъвто и да е начин в кредитирането на поръчката, както и в което и да е от отношенията във връзка с кредитирането, включително, но не само в определянето на условията за кандидатстване за кредит, одобрението или отказът за кредитиране, определянето на условията и срока на договора за кредит, в случай на неизпълнение – в предприемането на предвидените в закона действия свързани с принудително изпълнение и др. “ДЕТЕКТИНГ” ЕООД не е представител и не извършва посредническа дейност в полза на която и да е търговска банка.
– Доставката на поръчани на изплащане, чрез онлайн магазина стока/и, се извършва само след като nightvision.bg бъде надлежно уведомен от финансовата институция, че кандидата е одобрен, с предмет кредитиране в пълен размер на съответната поръчка. Срокът за доставка на поръчаната на изплащане стока е от 24 часа до 7 дни дни и започва да тече от момента, в който nightvision.bg получи уведомлението по предходното изречение и се свърже с кандидата. При получаване на поръчаните стока/и, потребителят подписва Договора за потребителски кредит, Декларация за лични данни и застрахователните сертификати, в случай, че е избрал защитен кредит. За целите на Договора за потребителски кредит с финансовата институция, кредитополучателят подготвя предварително копие от своята лична карта, на което пише собственоръчно „Вярно с оригинала“ и подписва. Копието от личната карта заедно с подписаните документи за кредита се предават на куриера, който го препраща в запечатан плик към „ДЕТЕКТИНГ“ ЕООД.
– Доставката се изпълнява въз основа на данните (собствено име, фамилно име и ЕГН, адрес за доставка – служебен или настоящ адрес) посочени от клиента в Договора за потребителски кредит или в офис на куриерската фирма. Получаването на стоката/ите се извършва лично от лицето сключило договора за кредит, след като удостовери самоличността си чрез представяне на документ за самоличност.

 1. Заплащане на поръчани стоки и услуги
  При заплащане в брой с наложен платеж на поръчани и доставени стоки и услуги, потребителят се задължава да заплати в момента на доставката на nightvision.bg или на неговият представител/подизпълнител, извършващ доставката на поръчаната стока пълната й стойност съгласно потвърдената поръчка.
  При заплащане по банков път, потребителят заплаща сума, равна на стойността на доставената стока съгласно потвърдената поръчка по банковата сметка на “ДЕТЕКТИНГ” ЕООД, посочена в генерираната фактура или посочена в email към потребителя и едва след като плащането бъде потвърдено като получено и банковата сметка бъде заредена със съответната сума, nightvision.bg изпълнява доставката на поръчаните стоки и услуги.
 2. Отказ от поръчана стока
  Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка, в срок от 14 дни, считано от датата, на която потребителя или трето лице, различно от превозвача и посочено от него, е влязло във владение на стоките или датата, на която потребителя или трето лице, различно от превозвача и посочено от него, е влязло във владение на последната стока, при договор, съгласно който поръчвате много стоки с една поръчка.
  За да упражни правото си на отказ, потребителят следва да уведоми nightvision.bg за имената си, географския си адрес и ако има такива, телефонен номер, факс и електронен адрес и за решението си да се откаже от договора с недвусмислено заявление (например писмо, изпратено по пощата, факс или електронна поща). Потребителят можете да използва приложения стандартен формуляр за отказ, но това не е задължително:

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора (попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)

До:
ДЕТЕКТИНГ ЕООД
гр.Варна, ул. “Екзарх Йосиф” 1,
Тел: 0892286666
email: sales@detecting.bg

С настоящото уведомявам/уведомяваме, че се отказвам/отказваме от сключения от мен/нас договор за поръчка на следните стоки/за предоставяне на следната услуга:

– Поръчано на/Получено нa:
– Име на потребителя/ите:
– Адрес на потребителя/ите:
– Подпис на потребителя/ите:
(само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)
– Дата:
*Ненужното се зачертава.

За да бъде спазен срока за отказ от договора, е достатъчно потребителят да изпрати съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора.
В случай, че потребителят се откаже от договора, nightvision.bg ще възстанови всички плащания, които е получил, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от потребителя начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от nightvision.bg), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни считано от датата, на която потребителят информира nightvision.bg за неговото решение за отказ от договора. nightvision.bg ще извърши възстановяването само по банкова или картова сметка на клиента.
nightvision.bg има право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не бъдат представени доказателства, че стоката е изпратена обратно, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.
Потребителят следва да изпрати на nightvision.bg или да върне обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който потребителят е информирал nightvision.bg за отказа си от договора.
Срокът се счита за спазен, ако потребителят изпрати обратно стоките на nightvision.bg преди изтичането на 14-дневния срок.
Потребителят следва да поеме преките разходи по връщане на стоката.
Потребителят отговаря единствено за намаляване стойността на стоките вследствие на изпробването им, различно от необходимото за установяване на тяхното естество, характеристики и добро функциониране.
Стоката следва да бъде върната в оригинална опаковка в нейната цялост, пълна окомплектовка с придружаващата я документация и без увреждания. nightvision.bg запазва правото си, в случай, че върнатата стока е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, увредена от токов удар, с липсващи аксесоари, гаранционна карта, да прецени дали да приеме върнатата стока.

 1. Гаранционно обслужване
  nightvision.bg отговаря за всяка липса на съответствие на потребителската стока с договора за продажба, която съществува при доставянето на стоката и се прояви от една до две години (в зависимост от марката) след доставянето й, дори и да не е знаел за несъответствието.
  Търговска гаранция е всяко задължение, поето от търговеца или производителя към потребителя в допълнение към неговото задължение по този закон да осигури съответствие на стоката с договора за продажба, да възстанови заплатената сума или да замени или поправи стоката, или да предостави друг вид обслужване, свързано със стоката, когато тя не отговаря на спецификациите или евентуално на други изисквания, несвързани със съответствието на стоката с договора за продажба, посочени в заявлението за предоставяне на търговска гаранция или в съответната реклама, направена в момента на сключване или преди сключване на договора.
  Потребителят не може да се позове и губи правата си по предоставената Търговска гаранция:
  а) в случай на изгубена гаранционна карта/фактура за поръчка;
  б) при опит за извършване на ремонт и отстраняване на несъответствие от неоторизирано от nightvision.bg лице или сервизен център;
  в) в случай на повреди, причинени от неправилна експлоатация;
  г) в случай на нарушаване на физическата цялост на продукта;
  д) в случай на химическо, електрическо и/или друго въздействие, несвързано с нормалната експлоатация на продукта;
  Предоставената за продукта търговска гаранция не покрива компоненти на продукта с ограничен срок на годност (батерии, консумативи и др.). Гаранционното обслужване се извършва само и единствено в посочените на гаранционната карта или от доставчика/дистрибутора (ако не е налична карта) сервизни центрове, при наличие на пълна документация и окомплектовка на продукта.
  Продуктите и услугите, посочени в този сайт, са ограничени само до посочените в сайта Общи условия и информация, без да бъдат осигурявани каквито и да било гаранции извън посочените, включително търговски и целеви. Задълженията на nightvision.bg по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат в този сайт, се регламентират от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на представяните продукти.
 2. Други
  nightvision.bg има право да променя едностранно всички условия за доставка на предоставяните стоки и каквато и да било друга информация, публикувана на сайта без предварително уведомление до потребителя.
  nightvision.bg си запазва правото да изпраща на потребителя съобщения, свързани с нови продукти и услуги, с промоции и/или с промени в условията и начините за доставка на предоставяните стоки и каквато и да било друга информация, публикувана на сайта.
  nightvision.bg администрира този сайт и неговото приложение е валидно само за територията на Република България.
  nightvision.bg декларира, че материалите или услугите, посочени в този сайт, не са подходящи или достъпни извън територията на Република България и съответно достъпът до тях от територии, извън посочената територия, е невалиден.

В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, определен размер, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули със същото качество и цена.

Транспортните разходи за връщане на стока, независимо от причината са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, и са съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва.

Въпроси, запитвания и консултации на потребителя могат да бъдат извършвани оn-line чрез сайта на nightvision.bg на email, или чрез сътрудник на тел.: 0892286666, в рамките на работното време: от 9:00 до 18:00 часа, от понеделник до петък.

Настоящите Общи условия могат да бъдат актуализирани по всяко време, като публикуването им на сайта се счита за уведомяване на потребителите за измененията. При използване на сайта на nightvision.bg, потребителите се задължават да спазват настоящите Общи условия, както и приложимото за предоставяните на сайта стоки и услуги законодателство на Република България, включително и международното законодателство.

Потребителят се съгласява с условията за използване услугите на nightvision.bg с натискане (кликване) на всеки един обект, линк или бутон на сайта на nightvision.bg, както и с линка към настоящите общи условия и се счита, че е запознат с общите условия, приема ги и се задължава да ги спазва.