Поръчка


Данни за продукта

лв.

Данни за клиента

Удобни за Вас офиси на Спиди или Еконт може да откриете тук:
Офиси на Спиди
Офиси на Еконт

 

* Доставката до офис на Еконт или Спиди е безплатна за продукти с редовна цена над 150 лв. и тегло под 20 кг., а за промоционални продукти и ако предпочитате доставка до точен адрес, таксата за доставка е споделена (начисляваме Ви доставка в зависимост от вида на стоката, а ние заплащаме разликата над тази сума към куриерската фирма или си поделяме разходите поравно). За финални разпродажби, изплащане без оскъпяване или много тежки продукти, доставката е за Ваша сметка, като ще предложим най-изгодния транспорт за Вас или Вие ще изберете куриер. След като обработим поръчката Ви ще се свържем с Вас за всички подробности около доставката.

Плащането става с наложен платеж или с карта през ПОС треминал в офис на куриерската фирма или при доставка на адрес.

Ако предпочитате да заплатите по банков път, моля използвайте следните данни и ни уведомете за това с Email на sales@nightvision.bg или с обаждане на 0892286666, след приключване на поръчката:

Фирма: ДЕТЕКТИНГ ЕООД
Банка: ПроКредит Банк
Банков код: PRCBBFSF
Сметка: BG42PRCB92301046575512

С натискането на бутона декларирам, че съм запознат и приемам общите условия на сайта. Декларирам също, че съм над 16 години, и че се съгласявам личните ми данни да бъдат обработвани съгласно разпоредбите на GDPR и ЗЗЛД.